Za predvajanje glasbe klikni na play

Trenutno poslušate

Loading ...

Iz sveta znanih

Na 20. podelitvi latino grammyjev je slavila španska pevka Rosalia, katere album El Mal Querer je bil razglašen za najboljši album leta in najboljši sodobni pop vocal album. Za najboljšo ploščo je bil razglašen singel Mi Persona Favorita Camile Cabello in Alejandra Sanza, grammyja za najboljšo pesem leta pa je dobila Calma, ki jo izvaja Pedro Capo.

S posebnim priznanjem so na jubilejni podelitvi nagradili tudi kolumbijskega pevca Juanesa, znanega po pesmi La Camisa Negra, ki je bil razglašen za osebo leta.

Rosalia, ki je bila nagrajena za svoj album, na katerem se prepletajo ritmi flamenko glasbe z R&B in trapom, je sodelovala tudi pri skladbi J Balvina Con Altura, ki je prejela latino grammyja za najboljšo urbano pesem.

Z dvema latino grammyjema se lahko pohvalita tudi kubansko-ameriška pevka Camila Cabello in španski glasbenik Alejandro Sanz, katerih skladba Mi Persona Favorita je osvojila tudi nagrado za najboljšo pop pesem.

Za pesem leta pa je bila izbrana skladba Calma, ki jo je Pedro Capa na podelitvi latino grammyjev izvajal v duetu z Alicio Keys. Pesem ima na YouTube že 1,7 milijarde ogledov.

Mehiška zvezdnica Thalia pa je ta večer prejela prav posebno nagrado Premio de la Presidencia. Na oder je prišla v drzni rdeči obleki, v kateri je poudarila svoje čare in ter malo prepuščala domišljiji.

Športne novosti

Svet

Registracija-prijava

Prisotni na strani

Na strani je 9 gostov in ni članov .

Vremenska napoved

Pridruži se nam na Facebooku

Poslušaj radio z naslednjimi predvajalniki

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime