Za predvajanje glasbe klikni na play

Trenutno poslušate

Loading ...

Po odhodu moštvenega kolega Jorgeja Lorenza se je aktualni svetovni prvak Marc Marquez znašel v težavnem položaju. Po eni strani tako Španec zagotavlja, da bo odločitev o Lorenzovi zamenjavi povsem prepustil Hondi, po drugi strani pa si nadvse želi, da bi se uresničile velike sanje in bi barve Honde branil ob boku brata Alexa.

Njegov položaj so tako le nekaj ur po odločitvi Jorgeja Lorenza izkoristili španski novinarji, ki so Marca Marqueza povprašali, koga bi želel videti v sedlu Repsol Honde v naslednji sezoni. Čeprav se je španski dirkač na vse kriplje trudil, da svojih želja ne bi razkril novinarjem, je bilo njegovo stališče hitro jasno.

"Ne morem odgovoriti na vaše vprašanje, a lahko si predstavljate..." se je glasil odgovor aktualnega prvaka, ki je sicer v nadaljevanju pojasnil, da odločitev vendarle ne leži v njegovih rokah: "Nisem jaz tisti, ki bo sprejel odločitev o Lorenzovi zamenjavi. Ne nameravam pritiskati na nikogar. Jasno je, odločitev bo sprejela Honda."

 

Kar se mene tiče, sem izjemno ponosen, da je svetovni prvak razreda moto2 na seznamu potencialnih dirkačev Repsol Honde.
Marc Marquez

"Honda bo sprejela odločitev o strategiji, izberejo lahko izkušenega dirkača ali pa dajo priložnost mlajšemu," je novinarjem pojasnil Marquez in zagotovil: "Kar se mene tiče, sem izjemno ponosen, da je svetovni prvak razreda moto2 na seznamu potencialnih dirkačev Repsol Honde."

Eden največjih rivalov Marquezovega mlajšega brata je Johann Zarco, za mesto ob boku aktualnega prvaka pa bi se lahko potegovala tudi Cal Crutchlow ali Takaaki Nakagami.

 

 

Športne novosti

Svet

Registracija-prijava

Prisotni na strani

Na strani je 115 gostov in ni članov .

Vremenska napoved

Pridruži se nam na Facebooku

Poslušaj radio z naslednjimi predvajalniki

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime